info@osteocare.dk | Ring til os på 2462 2083

Erfaren fysioterapeut nær Birkerød

I Holte ikke langt fra Birkerød ligger en fysioterapeutisk klinik med erfarne og kompetente fysioterapeuter og osteopater. Klinikken hedder OsteoCare, og det er nemt at komme til klinikken med bil eller offentlig transport fra Birkerød. Hos OsteoCare tager vi udgangspunkt i vores fysioterapeutiske og osteopatiske viden for at sikre dig den bedste og mest effektfulde behandling. 

Din fysioterapeut hos OsteoCare nær Birkerød tager udgangspunkt i den osteopatiske tilgang. Det betyder, at vi betragter kroppen som en helhed, hvor alle systemer i kroppen hænger sammen og påvirker hinanden indbyrdes. Hos OsteoCare er vi uddannet fysioterapeuter og herefter efteruddanet osteopater, og vi giver derfor både fysioterapeutiske og osteopatiske behandlinger.

Fysioterapi hos OsteoCare

Fysioterapi kan kurere en lang række forskellige problemer og gener. Med os som din fysioterapeut kan du blandt andet få hjælp ved sports- og idrætsskader, ryg- og nakkesmerter, fordøjelsesproblemer og arbejds- eller kontorskader. 

Som din fysioterapeut, hos OsteoCare nær Birkerød, har vi en lang erfaring med blandt andet genoptræning og behandling efter skader. Vi giver en manuel behandling, og vi skræddersyer også et effektivt træningsprogram, der passer til netop dig og din situation. Vi kan hjælpe dig, hvad enten du er nyopereret eller bare ønsker at holde dig i god form. 

Vores filosofi

Hos OsteoCare arbejder vi ud fra nogle tydelige værdier, som er vigtige for os. Den første værdi, vi arbejder ud fra er, at vi giver os god tid. Din fysioterapeut hos OsteoCare tager sig god tid til at lære dig at kende, så vi kan finde frem til den bedste behandling for dig. Dette mener vi er vejen frem til en sund krop i balance. Gennem en samtale med dig, får vi blandt andet mulighed for at se sammenhænge mellem forskellige symptomer, og derfor er det tiden værd at prioritere. 

Det andet vi lægger vægt på i vores arbejde med fysioterapi er kvalitet. Kvaliteten af vores fysioterapeutiske arbejde er vigtigt for os. Det er det, der gør, at du forlader klinikken med en følelse af, at vi har gjort en forskel for dig, og at vores behandling var pengene værd. Vi ønsker at efterlade vores kunder glade, så de har lyst til at komme igen og anbefale os til andre. Vi sørger derfor løbende for at holde os opdateret på den nyeste viden inden for vores område gennem efteruddannelse og sparring med hinanden på klinikken.

Vores sidste fokusområde er dedikation. Vores patienter skal kunne mærke, at vi er dedikerede i vores arbejde. Vi brænder for at hjælpe mennesker til en større balance og et større velbefindende i kroppen. Derfor arbejder vi systematisk i vores behandling af dig, og vi arbejder målrettet på at finde en løsning i fællesskab med dig.

Kontakt OsteoCare nær Birkerød

Hvis du søger en professionel og erfaren fysioterapeut i nærheden af Birkerød, er OsteoCare et sikkert valg. Hos os er du garanteret fysioterapi af høj kvalitet, og vi tager os god tid til at snakke med dig og besvare dine spørgsmål. Du er meget velkommen til at kigge forbi klinikken i Holte og hilse på din fysioterapeut. Klinikken ligger på Holte Midtpunkt 23, 3. sal, 2840 Holte, kun en kort køretur fra Birkerød. Det er nemt at komme til os fra Birkerød og andre nærliggende områder. Du er også velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller tidsbestilling på telefon eller via e-mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Tid

Vi giver os god Tid

Vi sætter tid af til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Det er vores primære opgave at afhjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt. For at vi kan gøre det, kræver det, at vi tager den tid det tager, for at finde ind til den korrekte problematik.
Kvalitet

Vi lægger vægt på Kvalitet

Det gør vi, fordi kvalitet er vigtigt for os og for en vellykket behandling. Vi sørger løbende for at holde os opdateret på den nyeste viden inden for vores felt. Vi uddanner os løbende, og vi sparrer med hinanden på klinikken, så vi konstant udvider og udvikler vores horisont i forhold til måden, vi behandler på.
Dedikation

Vi går op i Dedikation

Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, og vi arbejder målrettet på at finde en løsning i fællesskab med dig.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

Åbningstider


Læs persondatapolitik
[buttons]