info@osteocare.dk | Ring til os på 24 62 20 83

Osteopatiske behandlinger hos OsteoCare nær Lyngby

Hos OsteoCare giver vi fysioterapeutiske behandlinger ud fra en osteopatisk tilgang. Osteopati er en behandling af alle systemer i kroppen som en helhed. En osteopat behandler ud fra en holistisk tilgang til kroppen, og det betyder, at man ved alle behandlinger ser på både muskel- og skelet systemet, organerne, kranie- og nervesystemet og fordøjelsen. Ifølge osteopai hænger det hele sammen. Alle dele i kroppen har en betydning, og de forskellige systemer påvirker hinanden indbyrdes. Det er derfor ikke så effektfuldt for kroppens overordnede balance at behandle specifikke områder isoleret uden at se på kroppens overordnede tilstand. Med osteopati får du en dybdegående, helhjertet behandling, som skal give størst mulig effekt.

Sådan foregår behandlingen

Når vi hos OsteoCare nær Lyngby starter en behandling ser vi på sammenhængen mellem dine symptomer og resten af din krop. Din osteopat begynder behandlingen med en samtale og en overordnet undersøgelse af hele din krop. Her ser vi på din rygsøjle og kigger efter eventeulle dysfunktioner. Vi undersøger dine led, muskler og bindevæv i kroppen, og vi spørger ind til den generelle tilstand af din krop og dit velbefindende. I selve behandlingen benytter vi en manuel fysioterapeutisk teknik, hvor vi for eksempel korregerer eller mobiliserer dine led, udspænder dine muskler og led, og giver bindevævsstræk. Vi benytter desuden muskelenergi teknikker. Efter behandlingen vil vi herudover rådgive dig og vejlede dig i, hvilken kost og livsstil, der passer bedst til din krop, så den kan hele hurtigst muligt. Her sammensætter vi eventuelt også træningsøvelser til dig, som du kan lave derhjemme for størst mulig effekt af behandlingen.

Om OsteoCare nær Lyngby

Hos OsteoCare i Holte nær Lyngby tager vi os god tid til hver enkelt af vores patienter. Vi tager os tid til at lære dig at kende og finde frem til kernen af din problemstilling, så du får det optimale ud af din behandling. Vores største opgave er at hjælpe dig hurtigst muligt igennem dit problem, så du kan genoprette balancen og roen i kroppen. Det kræver, at vi tager den nødvendige tid til at finde ind til den korrekte problematik.

Hos OsteoCare har vi herudover fokus på kvalitet. Kvalitet er vigtigt for os og for en succesfuld behandling. Vi sørger hele tiden for at holde os ajour på den nyeste viden inden for vores område. Vi uddanner os løbende, og vi sparrer med hinanden indbyrdes, så vi konstant udvider vores horisont i forhold til vores behandlingsteknik

Et tredje fokusområde for os er dedikation. Når du forlader klinikken ønsker vi, at du skal have en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til din problemstilling, og vi arbejder målrettet på at finde en løsning i samarbejde med dig.

Det mener vi er grundlaget for en god behandling.

Kontakt os

Hvis du mener, at osteopati er den rigtige løsning for dig, og du søger en professionel og erfaren osteopat, er OsteoCare nær Lyngby et sikkert valg. Vores klinik er beliggende på Holte Midtpunkt 23, 3. sal, 2840 Holte, kun en kort køretur fra Lyngby. Du kan altid velkommen til at kigge forbi vores klinik og tage en snak med en osteopat, som kan fortælle dig mere om osteopati og vores behandlinger. Du er også velkommen til at kontakte os via telefon eller email for spørgsmål eller tidsbestilling. Vi tager os gerne tid til en samtale med dig om, hvorvidt osteopati er den rigtige løsning for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tid

Vi giver os god
Tid

Vi sætter tid af til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Det er vores primære opgave at afhjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt. For at vi kan gøre det, kræver det, at vi tager den tid det tager, for at finde ind til den korrekte problematik.

Kvalitet

Vi lægger vægt på
Kvalitet

Det gør vi, fordi kvalitet er vigtigt for os og for en vellykket behandling. Vi sørger løbende for at holde os opdateret på den nyeste viden inden for vores felt. Vi uddanner os løbende, og vi sparrer med hinanden på klinikken, så vi konstant udvider og udvikler vores horisont i forhold til måden, vi behandler på.

Dedikation

Vi går op i
Dedikation

Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, og vi arbejder målrettet på at finde en løsning i fællesskab med dig.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Åbningstider


Læs persondatapolitik

Følg os på Facebook:

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

[buttons]