info@osteocare.dk | Ring til os på 24 62 20 83

Professionel fysioterapeut nær Virum

I Holte ikke langt fra Virum ligger en fysioterapeutisk klinik med erfarne og kompetente fysioterapeuter og osteopater. Klinikken hedder OsteoCare, og det er nemt at komme til klinikken med bil eller offentlig transport fra Virum og andre omkringliggende byer. Vi har en osteopatisk tilgang til vores behandlinger, hvilket betyder, at vi betragter kroppen som en helhed. Når vi undersøger vores patienter ser vi på kroppen som en helhed, fordi systemerne i kroppen, i følge osteopatien, hænger sammen og påvirker hinanden indbyrdes. Hos OsteoCare er vi både uddannet fysioterapeuter og osteopater, og vi bruger viden og metoder fra begge felter, når vi foretager behandlinger.

Hvis du leder efter en kompetent fysioterapi og osteopat, er du altid velkommen til at kontakte OsteoCare. Vi ligger ikke langt fra hverken Virum, Birkerød eller andre omkringliggende områder. Vi tager gerne en snak med dig om dine problemer og hjælper dig til at finde ud af, om fysioterapi er den rigtige løsning for dig. Ring til os eller send os en e-mail for spørgsmål eller tidsbestilling. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Fysioterapi hos OsteoCare

Fysioterapi kan kurere en lang række problemer og smerter. Med OsteoCare som din fysioterapeut kan du blandt andet få hjælp med ryg- og nakkesmerter, fordøjelsesproblemer, sports- og idrætsskader og arbejds- eller kontorskader

Din fysioterapeut hos OsteoCare nær Virum giver en manuel behandling og skræddersyer også et effektivt træningsprogram, der passer til netop dig. Vi kan hjælpe dig, hvad enten du er nyopereret eller bare ønsker at holde dig i god form. 

Vores fokusområder

Hos OsteoCare arbejder vi ud fra nogle klare fokusområder, som er vigtige for os. 

Vores første fokusområder er tid. Din fysioterapeut hos OsteoCare tager sig altid god tid af til at lære dig at kende. Dette mener vi er vejen frem til den rigtige diagnosticering og behandling. En god samtale med dig giver os mulighed for at se sammenhænge mellem forskellige symptomer eller problemer, du måske ikke har bemærket eller tillagt betydning. Derfor mener vi, en god samtale er tiden værd. 

Det andet vi lægger vægt på er kvalitet. Kvaliteten af vores arbejde med fysioterapi er alfa omega for en god oplevelse for dig. Du skal føle, at vores behandling gør en forskel for dig, og derfor er det vigtigt, at vi har fokus på et højt niveau af kvalitet. Derfor kan du være sikker på, at din fysioterapeut hos OsteoCare løbende holder sig opdateret på den nyeste viden inden for fysioterapi gennem efteruddannelse og sparring indbyrdes på klinikken.

Vores sidste fokusområde er dedikation. Vi er dedikerede i vores arbejde, og vi brænder for at hjælpe mennesker til en større balance og et større velbefindende. Derfor arbejder vi systematisk og målrettet for at udføre den bedste behandling for den enkelte patient.

 

Kontakt OsteoCare nær Virum

Hvis du søger en professionel og erfaren fysioterapeut med en osteopatisk tilgang i nærheden af Virum, er OsteoCare et oplagt valg. Hos os er du sikker på at få en kompetent og erfaren fysioterapeut, som tager sig god tid til at tale med dig.

Vores klinik er beliggende i Holte Midtpunkt 23, 3. sal, 2840 Holte, kun en kort køretur fra Virum, så det er nemt at komme til os fra Virum og andre nærliggende områder. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller tidsbestilling på telefon eller via e-mail. Vi vender hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig og se dig i klinikken.

Tid

Vi giver os god
Tid

Vi sætter tid af til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Det er vores primære opgave at afhjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt. For at vi kan gøre det, kræver det, at vi tager den tid det tager, for at finde ind til den korrekte problematik.

Kvalitet

Vi lægger vægt på
Kvalitet

Det gør vi, fordi kvalitet er vigtigt for os og for en vellykket behandling. Vi sørger løbende for at holde os opdateret på den nyeste viden inden for vores felt. Vi uddanner os løbende, og vi sparrer med hinanden på klinikken, så vi konstant udvider og udvikler vores horisont i forhold til måden, vi behandler på.

Dedikation

Vi går op i
Dedikation

Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, og vi arbejder målrettet på at finde en løsning i fællesskab med dig.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Åbningstider


Læs persondatapolitik

Følg os på Facebook:

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

[buttons]